Handelingen - Harnaschwetering-ontwikkeling

Ga naar de inhoud

Handelingen

Handelingen

Harnaschpolder - Midden-Delfland

Informatie bewoners  

Bewoners van de Harnaskade (2635 CA/CB) in de woon-werkstrook aan beide zijden van de Harnaschwetering zijn onlangs door het Bedrijvenschap Harnaschpolder op de hoogte gebracht van verwerving op basis van onteigening van alle kapitale woningen. Aan de gemeenteraad van Midden-Delfland heeft het Bedrijvenschap, in verband met een kandidaat bedrijf, in de sector distributie, transport en logistiek, gevraagd komende maand even een beslissing te nemen over een te wijzigen bestemmingsplan en uitwerkingsplan, dit om de kans op uitgeefbaarheid te verhogen.Brieven van de Burgemeester Midden-Delfland  

De gemeente Midden-Delfland heeft in een brief 2013-24942 gemeld dat ze op 24 september 2013 nog geen beslissing heeft genomen over het concept businessplan 2013. In de brief is tevens gemeld dat aan de bewoners is gemeld dat uitvoering van het plan, met name amoveren (= slopen) van de Harnaskade voor de woonsituatie kan betekenen.


In brief 2013-27239 van 17 oktober 2013 geeft het college aan dat de besluitvorming uitgesteld is en wel tot de raadsvergadering van 10 december.

Besluitvorming is opnieuw uitgesteld tot 17 december 2013.

Door staken van de stemmen is de beslissing uitgesteld tot 23 december.Terug naar de inhoud